Tamany lletra: +A  -A
inici  Et trobes » Actuacions

musica Actuacions Banda de Música i The Golden Big Band

banda de música Actuació de la Banda de Música Roig Tardà a la Basílica del Santuari de Montserrat.

La Banda de Música Roig Tardà va realitzar el seu homenatge anual a Sta. Cecília al marc incomparable de la Basílica del Santuari de Montserrat. La festa es va traduir en una Missa Solemne celebrada pel mossèn d'Alfarràs Mn. Joan Bisart i que va comptar amb l'actuació dels nostres amics de la coral de l'Església de la Capella del Pi de Barcelona i a on vam interpretar, juntament amb ells, música religiosa del Mestre Morlans.
Seguidament vam realitzar un concert a la mateixa Basílica amb obres tan singulars com Dansa Húngara núm. 5 (Brahms), Caballería Ligera (F. von Suppé) o el Fantasma de la Ópera (A. Lloyd Webber, arr. Johan de Meij).

Actuació Banda de Música Roig Tardà a la Basílica de Montserrat a Barcelona, el 15 de maig del 2011

15 de maig del 2011

En aquest dia tan especial per a tots nosaltres ens van acompanyar més de 200 persones d'Alfarràs, Almenar i Alguaire, que es van desplaçar amb autocars habilitats per l'Associació Roig Tardà a tal efecte i, també amb cotxes particulars.


banda de música Actuació de la Banda de Música Roig Tardà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona

ancla

La Banda de Música Roig Tardà va col·laborar l'onze de setembre de l'any 2010 a l'estrena de l'Òpera: "L'Home del Paraigua" del mestre Joan Martínez al gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Aquesta obra va rendir un gran homenatge al desaparegut Sr. Vicenç Ferrer i, a la seva tasca com a missioner a la Índia, essent un moment únic per a tots els membres de la banda.


Actuació Banda de Música Roig Tardà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona

En aquesta ocasió va assistir el llavors President de la Generalitat, el Senyor Josep Montilla, així com diverses autoritats del món local i autonòmic.

Aquesta estrena va suposar la mobilització de més de 300 persones entre músics i actors a dalt de l'escenari.

ancla

Palau de la Música Actuació de la Banda Roig Tardà al Palau de la Música

En motiu del nostre 25è aniversari i del dia internacional de la música de l'any 2007, vam estrenar la cantata "Set maneres d'estimar", del mestre Joan Martínez al Palau de la Música Catalana, esdevenint aquella actuació com la de més prestigi realitzada fins el dia d'avui, per la nostra formació.

Actuació Banda de Música Roig Tardà al Palau de la Música de Barcelona

En aquella ocasió vam estar acompanyats per molts veïns del nostre poble i altres pobles més propers, que van estar amb nosaltres seguint-nos amb els autocars en un dia tan especial per a l'Associació Musical Roig Tardà.

ancla

Auditori Enric Granados de LLeida Actuacions a l'Auditori de Lleida Enric Granados

L'Associació de música Roig Tardà ha realitzat diversos concerts a l'Auditori Enric Granados de Lleida, per tal de donar a conèixer la música que es fa per les nostres terres.

Concert Golden Big Band a l'Auditori Enric Granados de Lleida

Totes aquestes actuacions han esdevingut sempre un èxit de públic i, suposen per a tots els membres de l'Associació de Música Roig Tardà, moments de molta il·lusió i responsabilitat.

Agenda concerts Banda de Música Roig Tardà i The Golden Big Band

Actuació al Gran Teatre Lyceo

Actuacions banda de música

Actuació al Palau de la Música

Actuacions banda de música

Auditori Enric Granados

Banda de música al Auditori Enric Granados

agenda musical

Navegació
Contactar
Segueix-nos a la red social
Banda de música Roig Tardà al Facebook  La Banda de música Roig Tarda i The Golden Big Band al Yotube

© 2011 Associació de Música Roig Tardà       Disseny i programació Web