Tamany lletra: +A  -A
inici  Et trobes » Avís Legal

musica Avís Legal

El present avís legal recull les condicions generals que giren a l'accés i l'ús del lloc web (http://www.roigtarda.com), en endavant, del que és titular Associació Roig Tardà, entitat privada amb domicili social a Ada Balmes, 35 d'Alfarràs (Lleida).

L'ús del web implica l'expressa i plena acceptació d'aquestes condicions generals amb la versió actualment publicada i, en el moment en que l'usuari accedix al mateix, sense perjudici de les condicions particulars que es pugessin aplicar en alguns dels serveis concrets de l'espai web. En cas de la utilització d'aquestos serveis significarà l'acceptació de les condicions particulars de les quals són aplicables.

Propietat intel.lectual i industrial sobre els continguts de la pàgina

Disseny i logotips
L'estructura del lloc web, el seu disseny i el codi font de la mateixa, així com els logotips i marques que s'inclouen, són titularitat de www.roigtarda.com, i estan protegits per la normativa de la propietat intel·lectual e industrial. No es podrà realitzar actes de reproducció, modificació, distribució, comunicació pública, i en general qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment d'aquests elements, sense previ consentiment per escrit per part de www.roigtarda.com, tot això de conformitat en lo previst a l'article 32,1 en els termes establers per la llei de la Propietat Intel·lectual. L'usuari s'abstindrà d'emprar qualsevol sistema o dispositiu capaç d'accedir o alterar la configuració del lloc Web o el seu sistema de seguretat.

Continguts
Tots aquells continguts inclosos en el lloc web són titularitat de www.roigtarda.com i estan subjectes a la llicència particular que els acompanya.

Disposicions comunes
Roigtarda.com no assumirà cap responsabilitat derivada de l'ús per tercers del contingut del web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari. Està absolutament prohibit, l'ús del web o d'algun dels seus elements amb finalitats il·lícites.

Protecció de dades de caràcter personal

L'Associació Roig Tardà és l'entitat responsable del fitxer de dades generat amb les dades de caràcter personal subministrats pels usuaris del seu lloc web. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, roigtarda.com es compromet al compliment de la seva obligació de secret pel que fa a les dades de caràcter personal i en deure de tractar-los amb confidencialitat. A aquests efectes, adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat la gestió, prestació, ampliació i millora dels serveis a l'usuari. L'usuari podrà exercitar en tot moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, dirigint-se per escrit, a www.roigtarda.com.

Modificacions

Amb la finalitat de millorar les prestacions del lloc web, roigtarda.com es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l'usuari, a modificar ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del lloc web, de forma unilateral. Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d'ús així com qualsevol altres condicions particulars.

Exclusió de responsabilitat

Roigtarda.com no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el lloc web, ni de l'exactitud de la informació continguda.

Hiperenllaços

Els hiperenllaços continguts en el lloc web roigtarda.com poden dirigir a pàgines web de tercers. Roigtarda.com no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer o prestar-se en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu, i que en cap cas impliquen relació alguna entre roitgarda.com amb les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobi.

Contacte

Ens pots escriure un correu electrònic directament a l'adreça següent:

email
Telèfons

Si vols parlar amb nosaltres, pots utilitzar el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible, o ens pots trucar directament als següents telèfons:

973 760 483 - 636 299 954

Localització

Avda Balmes. 35
25120 Alfarràs
Lleida

Veure mapa de localització


Navegació
Contactar
Segueix-nos a la red social
Banda de música Roig Tardà al Facebook  La Banda de música Roig Tarda i The Golden Big Band al Yotube

© 2011 Associació de Música Roig Tardà       Disseny i programació Web